Grand café de Heilige Boontjes heeft de deuren weer geopend!! De begane grond is flink verbouwd tot grand café. Groter, met een nieuwe keuken en bar, maar nog net zo fijn en gezellig.
Welkom iedereen!!
Veel enthousiast bezoek afgelopen weekend tijdens de Rotterdamse open monumenten dagen!
Op naar een fijnere entree en een mooiere buitenruimte aan het Eendrachtsplein. De Stichting Job Dura fonds heeft een gulle bijdrage toegezegd om te helpen het gebouw te 'ont-politiebureau-en'. Een meer welkome entree voor iedereen. We zijn druk in overleg met de gemeente wat we kunnen en mogen doen. Ook zij overwegen ons daarbij te helpen! Er is een ontwerp  van daf-architecten voor een mooie groene voortuin aan weerszijden van het gebouw, als onderdeel van het terras. En een grote verwelkomende bank, ter plaatse van het huidige hek, met sierlijke planten ernaast.
Wordt vervolgd, en hopelijk binnenkort uitgevoerd!

Enorm veel belangstelling op het dak van de Boontjes tijdens de Open daken dagen Rotterdam, 1 en 2 juni. Zowel zaterdag als zondag veel geïnteresseerden, meer dan 1500 mensen kwamen langs. Volgend jaar weer welkom, en dan draait het grand cafe al volle toeren en is het hele gebouw gevuld met een mooie verzameling aan maatschappelijke ondernemers!

Eerste sloopacties gedaan!

Maandag 4 februari met de Boontjes, architecten en top-vrijwilligers! Eerste stap naar meer lucht en licht in het gebouw

Alle huurcontracten zijn ondertussen getekend. We zijn trots op een mooie verzameling aan Rotterdamse maatschappelijke ondernemers!

WELKOM OP BUREAU EENDRACHT EENDRACHTSPLEIN 3 3015 LA ROTTERDAM