Lieve mensen, ondanks deze bizarre tijden: de koffie wordt nog elke dag met liefde gezet bij de Boontjes en is veilig af te halen en te genieten! Voor veel bedrijven, zo ook de Heilige Boontjes is dit een zware tijd, ze kunnen alle steun gebruiken! Zie ook hun site waar je koffie of andere fraaie dingen kan bestellen. 
©ZwartWit010.nl-01049.jpg
Fotografie NIK ZWARTWIT010
juni6.jpg
juni3.jpg
logo_job-dura (2).jpg
Vergroenen aan het EEndrachtsplein!
Óp naar een fijnere entree en een mooiere buitenruimte aan het Eendrachtsplein. De Stichting Job Dura fonds heeft een gulle bijdrage gegeven om te helpen het gebouw te 'ont-politiebureau-en' en meer groen aan het plein toe te voegen. Een meer welkome entree voor iedereen. Ook de gemeente Rotterdam draagt royaal bij! 
_DSC3869.jpg
Vanaf januari ontvangen wij de eerste gasten boven in het gebouw; het oude cellencomplex op de 4e is te boeken via airbnb als gastenverblijf voor een gezin of een groep vrienden, van harte welkom!
nachtmis.PNG
De eerste NACHTMIS bij de Boontjes afgelopen januari, met spoken poetry, gastoptredens en boontjes zelf op het podium, aan-grijpende rap en mooie poëzie.  ELKE TWEEDE ZATERDAG van de maand vanaf 20 uur welkom! Zie instagram 
©ZwartWit010-Heilige_Boontjes-0782.jpg
©ZwartWit010-Heilige_Boontjes-0869.jpg
©ZwartWit010-Heilige_Boontjes-0910.jpg
Op 8 november 2019 vond de feestelijke opening van Bureau Eendracht plaats. De burgmeester gaf een mooie toespraak en proostte met een lekker bakkie op dit mooie initiatief, waar hij zelf in 2016 de eerste suggestie voor gaf. Met dank voor de fraaie foto's van een van onze huurders NIK van ZwartWit010!
cafe sept 2019.jpg
Grand café de Heilige Boontjes heeft de deuren weer geopend!! De begane grond is flink verbouwd tot grand café. Groter, met een nieuwe keuken en bar, maar nog net zo fijn en gezellig.
Veel enthousiast bezoek afgelopen weekend tijdens de Rotterdamse open monumenten dagen!
OMD1.jpg
OMD.jpg
OMD2.jpg
dakendagen3.jpg
dakendagen1.jpg
dakendagen2.jpg

Enorm veel belangstelling op het dak van de Boontjes tijdens de Open daken dagen Rotterdam, 1 en 2 juni. Zowel zaterdag als zondag veel geïnteresseerden, meer dan 1500 mensen kwamen langs. Volgend jaar weer welkom, en dan draait het grand cafe al volle toeren en is het hele gebouw gevuld met een mooie verzameling aan maatschappelijke ondernemers!

huurders.jpg
tekeing dogoodonly.jpg
tekeing lendahand.jpg
tekening nik.jpg

Eerste sloopacties gedaan!

Maandag 4 februari met de Boontjes, architecten en top-vrijwilligers! Eerste stap naar meer lucht en licht in het gebouw

Alle huurcontracten zijn ondertussen getekend. We zijn trots op een mooie verzameling aan Rotterdamse maatschappelijke ondernemers!

dak.jpg
koffie1.jpg
rutte.jpg