We zijn heel blij met de aanstelling van onze nieuwe huismeester: Rinus de neef. Rinus was intensief betrokken bij de bouw via de Bouwerswerkplaats en draagt sindsdien op Bureau Eendracht zorg voor vele klussen. Zo staat dankzij hem het dakterras er ondertussen fanatisch bij met planten en picknicktafel, maar ook beneden aan het plein staan de planten te bloeien, en zo zijn er vele andere fijne klussen in en om het hele gebouw door Rinus opgepakt.                                             (foto: NIK ZWARTWIT010)
Vergroenen aan het EEndrachtsplein!
Óp naar een fijnere entree en een mooiere buitenruimte aan het Eendrachtsplein. De Stichting Job Dura fonds heeft een gulle bijdrage gegeven om te helpen het gebouw te 'ont-politiebureau-en' en meer groen aan het plein toe te voegen. Een meer welkome entree voor iedereen. Ook de gemeente Rotterdam draagt royaal bij! 
Vanaf januari ontvangen wij de eerste gasten boven in het gebouw; het oude cellencomplex op de 4e is te boeken via airbnb als gastenverblijf voor een gezin of een groep vrienden, van harte welkom!
De eerste NACHTMIS bij de Boontjes afgelopen januari, met spoken poetry, gastoptredens en boontjes zelf op het podium, aan-grijpende rap en mooie poëzie.  ELKE TWEEDE ZATERDAG van de maand vanaf 20 uur welkom! Zie instagram 
Op 8 november 2019 vond de feestelijke opening van Bureau Eendracht plaats. De burgmeester gaf een mooie toespraak en proostte met een lekker bakkie op dit mooie initiatief, waar hij zelf in 2016 de eerste suggestie voor gaf. Met dank voor de fraaie foto's van een van onze huurders NIK van ZwartWit010!
Grand café de Heilige Boontjes heeft de deuren weer geopend!! De begane grond is flink verbouwd tot grand café. Groter, met een nieuwe keuken en bar, maar nog net zo fijn en gezellig.
Veel enthousiast bezoek afgelopen weekend tijdens de Rotterdamse open monumenten dagen!

Enorm veel belangstelling op het dak van de Boontjes tijdens de Open daken dagen Rotterdam, 1 en 2 juni. Zowel zaterdag als zondag veel geïnteresseerden, meer dan 1500 mensen kwamen langs. Volgend jaar weer welkom, en dan draait het grand cafe al volle toeren en is het hele gebouw gevuld met een mooie verzameling aan maatschappelijke ondernemers!

Eerste sloopacties gedaan!

Maandag 4 februari met de Boontjes, architecten en top-vrijwilligers! Eerste stap naar meer lucht en licht in het gebouw

Alle huurcontracten zijn ondertussen getekend. We zijn trots op een mooie verzameling aan Rotterdamse maatschappelijke ondernemers!

WELKOM OP BUREAU EENDRACHT EENDRACHTSPLEIN 3 3015 LA ROTTERDAM