top of page
_DSC3869.jpg

WELKOM BOVEN DE BOONTJES IN   PENTHOUSE PRISON!

WELKOM: vanaf januari kan je in het oude cellencomplex op de 4e verdieping ook logeren! Te boeken via AIRBNB is dit nieuwe gastenverblijf voor maximaal 5 personen. Een unieke belevenis om hier met je vrienden of familie te verblijven

juni4.jpg
juni8.jpg
juni10.jpg
_DSC3731.jpg
_DSC3723.jpg
_DSC3714.jpg
_DSC3695.jpg
_DSC3773.jpg
_DSC3661.jpg

Het cellencomplex bevat zes cellen; vier zijn slaapkamers, één is een wasruimte met wc (let op; de doortrekker van het toilet is op de gang, blauwe knop links om de hoek, die moest de cipier voor je indrukken...) en er is een cel bestemd als relaxruimte. Hier vind je o.a. boeken, spelletjes en een televisie.
Aan de oorspronkelijke uitstraling, inclusief de originele boeventeksten, is niets veranderd. Maar om de toch wel grimmige sfeer van een gevangenis iets aangenamer te maken zijn er comfortabele bedden geplaatst en is de aankleding niet al te sober. De originele roestvrije stalen wc’s zijn omgetoverd tot plantenbakken.
Dit cellencomplex is het exclusieve terrein van de gasten van Penthouse Prison. Dit is ook afsluitbaar.
In de waskamer vind je een badjas waarmee je naar de gedeelde douche kan. Deze douche wordt gedeeld met de overige bewoners van het pand. De douche is nog steeds van het Spartaanse gevangenisniveau, maar er komt wèl warm water uit.
 

juni9.jpg
_DSC3701.jpg
_DSC3660.jpg
_DSC3757.jpg

Het cellencomplex is geheel privé, daarbuiten, bij de keuken en op het dakterras kan je ook andere huurders van het gebouw tegen komen.

Groot contrast, een besloten zeer introvert verblijf in het cellencomplex, en daarbij een beleving op het dakterras met zicht op het diverse levendige hart van Rotterdam!
 

IMG_0899.jpg
juni5.jpg

Met dank aan fotografie van één van onze huurders, NIK ZwartWit010
 

bottom of page